fbpx

ervaringen van anderen

Ik doe het voor die glimlach!

Door een ander te helpen maak je niet alleen zijn (of haar) dag, maar ook die van jezelf. Het is dankbaar werk waarmee je je zelfvertrouwen een boost geeft. Wil je weten hoe het is om iemand te helpen? Wat je zou kunnen doen en wie jou al voorgingen? Lees hieronder dan de ervaringsverhalen van jongeren die via Skill Ability vrijwilligerswerk hebben gevonden. Overtuigd? Meld je dan gemakkelijk online aan.

De ervaring van Bert

De ervaring van Bert

Mijn naam is Bert en ik ben sinds 2021 via Skil-Ability het maatje van Stephan. Stephan wilde graag iemand om regelmatig samen mee te bewegen en te kletsen over van alles en nog wat. Eens per twee weken zoek ik Stephan op en gaan we samen een mooie route lopen. Sinds kort wisselen we deze wandelingen af met een van mijn favoriete bezigheden: de sportschool.

read more
De ervaring van Saied

De ervaring van Saied

Een heel diverse groep maatjes die allemaal verschillend zijn, dat maakt het zo leuk. Geen dag is hetzelfde! Tijdens het vrijwilligerswerk leer je nieuwe mensen kennen. Dit kan leiden tot nieuwe vriendschappen.

read more
De ervaring van Emma

De ervaring van Emma

Mijn naam is Emma en ik ben 19 jaar. Ik ben door Skill-ability in contact gekomen met verschillende soorten vrijwilligerswerk. Zo ben ik maatje van een oudere dame en help ik bij Pierrot.

read more
De ervaring van Sterre

De ervaring van Sterre

Sterre (17 jaar) gaat elke week langs bij mevrouw R.
Samen maken ze dan een wandelingetje en drinken ze een kop thee. Ze kletsen over van alles en hebben samen veel lol.

read more
De ervaring van Lisan

De ervaring van Lisan

Ik ben Lisan, ik ben 21 jaar en in de zomer van 2021 kwam ik in contact met Skill Ability. Ik had al wel een idee om maatje te worden maar ik wist nog niet zo goed hoe of wat. Ik ben toen in gesprek gegaan met Skill-ability over wat ik graag zou willen doen zodat ze een goede match konden vinden.

read more

Ben je benieuwd of we voor jou een leuke match hebben?