fbpx

Onze werkwijze.

Maak een stadsgenoot blij met jouw talent

Ben jij enthousiast geworden over onze projecten? Of door de ervaringsverhalen van onze vrijwilligers? En wil jij ook graag anderen helpen met jouw talent? Top! Dan willen wij graag met jou in contact komen. 

1

Stap 1: Kennismakingsmoment

Nadat wij jouw aanmelding binnen hebben, willen wij je graag leren kennen. Samen plannen we een kennismakingsmoment in bij ons op kantoor. Wat is jouw talent? Wat lijkt je leuk om te doen en wanneer ben je beschikbaar? Of je nu eenmalig of voor een langere tijd wilt helpen, wij zijn blij met je! En we hebben genoeg projecten om een passende hulpvraag voor je te vinden.

2

Stap 2: Kies de hulpvraag die bij jou past

Na het kennismakingsgesprek zoeken we hulpvragen uit waarvan wij denken dat ze bij jou passen. Je krijgt van ons altijd meerdere opties om uit te kiezen. Denk er even over na en als je er een leuke bij ziet staan, gaan we een kennismakingsgesprek inplannen.

3

Stap 3: Kennismakingsgesprek op de vrijwilligersplek

Nu ga je kennismaken met de plek of het maatje waar jij voor gekozen hebt. Er gaat altijd iemand van Skill Ability met je mee. Samen kijken we of er een klik is.

4

Stap 4: Contactgegevens uitwisselen

Als er tijdens het kennismakingsgesprek een klik is, wisselen jullie contactgegevens uit. Daarna kunnen jullie samen een afspraak maken om langs te gaan.

5

Stap 5: Afspreken!

Je spreekt af met jouw maatje (of op de locatie) op momenten dat het voor jullie allebei uitkomt. Je contactpersoon van Skill Ability is bereikbaar voor vragen.

Meld je aan