fbpx
ervaring
De ervaring van Emma
Mijn naam is Emma en ik ben 19 jaar. Ik ben door Skill-ability in contact gekomen met verschillende soorten vrijwilligerswerk. Zo ben ik maatje van een oudere dame en help ik bij Pierrot.

Mijn naam is Emma en ik ben 19 jaar. Ik ben door Skill-ability in contact gekomen met verschillende soorten vrijwilligerswerk. Zo ben ik maatje van een oudere dame, help ik bij Stichting Pierrot en CODA tijdens knutselmiddagen met kinderen.

“Ik doe het voor die glimlachen”

Dankbare taak

Pierrot is een organisatie die dansgroepen heeft voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik help hier door de deelnemers bij de dansles te houden, door zelf ook mee te dansen.

Je ziet echt dat de mensen blij worden van het dansen. Ik vind het mooi om te zien dat zoiets kleins, zoveel kan betekenen voor mensen. Mooi dat ik daaraan kan bijdragen.

Knutselen

Bij CODA help ik geregeld met de knutselmiddag die wordt georganiseerd voor kinderen. Ik studeer Social work en vind het interessant om met verschillende doelgroepen in contact te komen. Het was daarom een mooie toevoeging om ook met kinderen te werken.

Ben je benieuwd of we voor jou ook een leuke match hebben?