projecten

Ik doe het voor die glimlach

Bij Skill Ability geloven we dat je moet doen waar jij goed in bent. Of dat wandelen, gamen, kletsen of tuinieren is: samen kijken we welk project past bij jou en jouw talent. Tussen onze verschillende projecten staat er altijd iets voor je bij. Van een paar avonden samen koken tot een halfjaar vrijwilligerswerk. Maar mocht je tóch niet meteen het project van je dromen gevonden hebben, neem contact met ons op. Samen vinden we wel iets!

Voor deze projecten kun je je nu aanmelden!

Sint-ability

Sint-ability

Wie gun jij dit jaar een Sint-Ability verrassing? Ken je iemand die wel een opsteker kan gebruiken? Of iemand die zomaar een leuk pakketje verdiend?
Dit jaar spelen de jongeren van Skill-Ability voor hulppieten en strooien cadeautjes rond door Apeldoorn.

read more
MDT YourCube

MDT YourCube

Wil je met jouw talent iets bijdragen aan Apeldoorn? Bijvoorbeeld fotograferen en social media posts schrijven voor een goed doel. Of dieren verzorgen op een kinderboerderij. En ben jij tussen de 14 en 27 jaar oud? Binnen MDT YourCube zoeken we een plek die past bij jouw talent!

read more
Jouw talent op tafel

Jouw talent op tafel

De mooiste gesprekken ontstaan aan tafel. Zou jij graag iets willen doen voor een ander, maar weet je niet zo goed hoe? Dan is Talent op Tafel iets voor jou! Samen met een oudere (65+) ga je 6 avonden samen koken en tafelen.

read more
Maatje worden in Apeldoorn

Maatje worden in Apeldoorn

Lijkt het je leuk om een boodschapje te doen voor ouderen? Even samen een spelletje te doen? Of de Nederlandse taal te oefenen met een vluchteling en Apeldoorn te laten zien? Dan is maatjescontact wat voor jou!

read more
Wandelpraatjes tussen jong en oud

Wandelpraatjes tussen jong en oud

Vind jij het heerlijk om buiten te zijn? Van een blokje om in de avond tot een lange boswandeling op zondagmiddag? En ben jij tussen de 15-30 jaar? Dan is Wandelpraatjes iets voor jou!

read more

Ben je benieuwd of we voor jou een leuke match hebben?