fbpx

projecten

Ik doe het voor die glimlach

Bij Skill Ability geloven we dat je moet doen waar jij goed in bent. Of dat wandelen, gamen, kletsen of tuinieren is: samen kijken we welk project past bij jou en jouw talent. Tussen onze verschillende projecten staat er altijd iets voor je bij. Van een paar avonden samen koken tot een halfjaar vrijwilligerswerk. Maar mocht je tóch niet meteen het project van je dromen gevonden hebben, neem contact met ons op. Samen vinden we wel iets!

Voor deze projecten kun je je nu aanmelden!

MDT YourCube

MDT YourCube

Wil je met jouw talent iets bijdragen aan Apeldoorn? Bijvoorbeeld fotograferen en social media posts schrijven voor een goed doel. Of dieren verzorgen op een kinderboerderij. En ben jij tussen de 14 en 27 jaar oud? Binnen MDT YourCube zoeken we een plek die past bij jouw talent!

read more
Maatje worden in Apeldoorn

Maatje worden in Apeldoorn

Lijkt het je leuk om een boodschapje te doen voor ouderen? Even samen een spelletje te doen? Of de Nederlandse taal te oefenen met een vluchteling en Apeldoorn te laten zien? Dan is maatjescontact wat voor jou!

read more
Wandelpraatjes tussen jong en oud

Wandelpraatjes tussen jong en oud

Vind jij het heerlijk om buiten te zijn? Van een blokje om in de avond tot een lange boswandeling op zondagmiddag? En ben jij tussen de 15-30 jaar? Dan is Wandelpraatjes iets voor jou!

read more

Ben je benieuwd of we voor jou een leuke match hebben?