fbpx
ervaring
De ervaring van Bert
Mijn naam is Bert en ik ben sinds 2021 via Skil-Ability het maatje van Stephan. Stephan wilde graag iemand om regelmatig samen mee te bewegen en te kletsen over van alles en nog wat. Eens per twee weken zoek ik Stephan op en gaan we samen een mooie route lopen. Sinds kort wisselen we deze wandelingen af met een van mijn favoriete bezigheden: de sportschool.

wandelen, praten en sporten

Onze gesprekken gaan veel over leuke dingen en gedeelde hobby’s, zoals games en films. Wanneer dit vertrouwd en nodig voelt, gaan ze echter ook over meer serieuze onderwerpen. Buiten de ‘live’ ontmoetingen houden we ook contact via social media en whatsapp.

“Het lijkt veel meer op een vriendschap dan op werk, dat maakt het zo tof.”

Bert

Veel voldoening

Ik heb momenteel een technisch beroep, maar vind het erg fijn en belangrijk om iets voor andere mensen te kunnen betekenen. Mijn inzet als vrijwilliger geeft me dan ook ontzettend veel voldoening. Je vormt echt een band en de waarde hiervan gaat al gauw beide kanten op werken. Ik gebruik de term “vrijwilligerswerk” in deze context bewust niet, want dit voelt helemaal niet als werk. Het lijkt veel meer op een vriendschap.

Ben je benieuwd of we voor jou ook een leuke match hebben?