fbpx
ervaring
Ervaring Laureen
Laureen wandelt elke week met Roemsjiah. Ze kletsen veel en halen soms wat lekkers onderweg.

Samen wandelen

Laureen had naast haar studie wat tijd over om samen met een oudere te wandelen. ‘Ik wandel zelf veel, dus dan kan ik net zo goed met iemand samen wandelen.’

Bij Skill Ability kwam in die periode een vraag binnen van een mevrouw die graag samen met iemand wilde wandelen. Dat deed ze vroeger altijd met haar man, maar door fysieke redenen kon hij dat niet meer. De match tussen Laureen en Roemsjiah was snel gemaakt!

“Door met Laureen samen te wandelen, voel ik me veilig buiten.”

Roemsijah, 83 jaar

Gezelligheid kent geen tijd

De eerste keer dat we gingen wandelen belde de man van Roemsjiah na 1.5 uur om te vragen of alles goed ging omdat ze zo lang weg waren. ”Ja hoor, wij hebben het gewoon goed naar onze zin!”

Donuts voor onderweg

Tijdens een van de vele wandelingen kreeg het wandelduo trek. Even langs de supermarkt voor een lekkere snack. Donuts moesten het worden. Dit was voor mevrouw een hoogtepunt.

Veilig gevoel

In haar eentje durft mevrouw niet naar buiten voor een wandeling. Doordat ze nu samen met Laureen gaat voelt ze zich veilig. ”Als er dan wat zou gebeuren, ben ik niet alleen”.

Laureen krijgt veel voldoening van het samen wandelen met mevrouw. ”Het is altijd heel erg gezellig samen. Van het leeftijdsverschil merk je eigenlijk niet zo veel”.

Ben je benieuwd of we voor jou ook een leuke match hebben?