fbpx

Dit zijn wij.

 

“Wat voor jou een kleine moeite is, wordt ontvangen als een groot cadeau.”

Wij geloven dat jij iemand blij kunt maken

Of je nu houdt van koken, gamen of gewoon een vlotte babbel hebt: je kunt er altijd iemand blij mee maken. Bij Skill Ability geloven wij dat jongeren kwetsbare stadsgenoten kunnen helpen met hun talent. En dat ze er goed in zijn! Jongeren zijn sociaal, flexibel en hebben frisse ideeën. Door jonge mensen te verbinden aan stadsgenoten vinden mooie ontmoetingen plaats. Daar komen wij om de hoek kijken: wij zoeken de perfecte match tussen een jongere en een stadsgenoot.

Wij zijn match makers

In 2019 begonnen Jasmijn (26) en Mirjam (26) samen Skill Ability als onderdeel van Stimenz. In 2021 voegde Loeke (25) zich bij het team. Het netwerk Skill Ability brengt behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadsgenoten samen. Samen zoeken we naar een passende match. Ook organiseren we ontmoetingen voor jongeren om ervaringen te delen, elkaar te inspireren en te praten over maatschappelijke thema’s. Die ontmoetingen zijn leerzaam, maar vooral ook gezellig! Zo maken we samen van Apeldoorn een gemeente waar we nog trotser op kunnen zijn.

 

Wat jóu dat oplevert

Als je actief bent bij Skill Ability ontwikkel je jezelf, doe je iets goeds voor een ander én heb je een mooie toevoeging voor je cv. Geloof ons: wat voor jou een kleine moeite is, wordt ontvangen als een groot cadeau. Enthousiast geworden? Meld je dan gemakkelijk online aan. Wij komen graag met je in contact!

Loeke en Dascha