fbpx

Hulp aanvragen

Kun jij wat extra hulp gebruiken? Zet een vrijwilliger in! 

Zorg jij voor een naaste? Of ben jij een professional die zorg verleent? En zoek jij iemand die jou daarbij zou kunnen ondersteunen? Laat Skill Ability je helpen! Wij verbinden jongeren uit Apeldoorn aan stadsgenoten of organisaties die wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Van taalmaatjes tot creatievelingen: voor onze veelzijdige jongeren zijn we op zoek naar uiteenlopende projecten. Samen zoeken we naar de vrijwilliger die past bij jouw hulpvraag.

“Skill Ability heeft een groot netwerk van jongeren uit Apeldoorn die graag willen helpen.”

Wij zoeken naar de juiste match

Vind je het lastig om iemand te vinden die gemotiveerd is én die goed past bij jou, de organisatie en de client(en)? Skill Ability heeft een groot netwerk van jongeren uit Apeldoorn die graag willen helpen als vrijwilliger. Vertel ons wat jouw client of organisatie zoekt, bijvoorbeeld een gezelschapsmaatje of iemand die iets kan maken of regelen. Dan gaan wij op zoek naar de juiste match voor jou.

Wat jongeren voor jou kunnen doen

Wij geloven dat jongeren veel voor je kunnen betekenen. Jongeren zijn sociaal, flexibel en hebben frisse ideeën. Door vrijwilligerswerk te doen, kunnen jongeren zichzelf ontwikkelen en ervaring opdoen. We hebben in het verleden gezien dat er mooie ontmoetingen plaatsvinden als we jonge mensen verbinden aan stadsgenoten die hulp nodig hebben. Lees de ervaringsverhalen maar eens van jongeren die vrijwilligerswerk doen via Skill Ability.

 

Projecten in de regio Apeldoorn

Wij zoeken naar projecten die passen bij de talenten van onze vrijwilligers. Dat kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan voorlezen, tuinieren, koken of sporten. Onze projecten zijn net zo divers als onze jongeren. Dat werkt ook andersom: Wij doen onze uiterste best om vrijwilligers te zoeken die geschikt zijn voor jouw project. Alle jongeren komen uit (de buurt van) Apeldoorn, dus onze projecten ook. Bekijk hier onze huidige projecten om een idee te krijgen van wat we doen.

“We gaan op zoek naar iemand die past bij jouw hulpvraag.”

Wanneer word ik geholpen?

Als we met jou in contact gekomen zijn, bepalen we samen wat de volgende stap is en geven aan op welke termijn je een reactie kunt verwachten. We zijn afhankelijk van de jongeren die zich bij ons aanmelden, waardoor we niet exact kunnen toezeggen wanneer jouw vraag beantwoord wordt. Voorop staat dat we op zoek gaan naar iemand die bij past bij jouw hulpvraag.

Gemakkelijk online hulp aanvragen

Wil je weten wat we voor jou of jouw organisatie kunnen doen? Je kunt gemakkelijk online hulp aanvragen via het online aanmeldformulier. Als we je aanvraag binnen hebben, zullen we snel contact opnemen. We horen graag waarmee we jou kunnen helpen! Als we denken dat er een match is met een van onze vrijwilligers, brengen we jullie met elkaar in contact. Ook begeleiden we de eerste ontmoeting.

Heb je nog vragen?

Ben je benieuwd of jouw project bij Skill Ability past? Of heb je andere brandende vragen? Wij beantwoorden ze graag. Je kunt online of telefonisch contact met ons opnemen.

Hulp aanvragen