Samen sterk

Waarom in je eentje als het ook samen kan?

Samenwerken is niet alleen leuk, maar vooral belangrijk. We kunnen van elkaar leren. Laten we met elkaar praten en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.  

Voor scholen

Ooit bedacht om leerlingen/studenten in te zetten voor vrijwilligerswerk? De leerlingen/studenten kunnen bijvoorbeeld hun eigen vrije uren of vrije studieruimte invullen met vrijwilligerswerk. Denk aan een wandeling, huiswerkbegeleiding, een vluchteling helpen of een middag meelopen in een verzorgingstehuis. Op deze manier ervaren de jongeren hoe waardevol het is om iemand te helpen. Bovendien maken ze er stadsgenoten ontzettend blij mee. Wij komen graag langs op jouw school om hier tijdens een gastcollege meer over te vertellen!

Voor bedrijven

Staat er binnenkort een teamuitje op de planning? Probeer er eens een maatschappelijk tintje aan te geven. Wij komen op locatie om ons verhaal te doen. Wie weet raken er jongeren uit jouw bedrijf geïnspireerd!

Contact

Zorg-welzijn organisaties

Jongeren van SKILL-ABILITY kunnen eenmalig of regelmatig ingezet worden in uw organisatie. Maak kennis met de waarde van jong talent! Hebben jullie een mooie klus voor een jongere? Laat het ons dan direct weten.