Gebak met een verhaal

Gebak met een verhaal

De maand december is dé maand om extra naar elkaar om te kijken. Om anderen te laten weten dat je dankbaar bent dat ze er voor je zijn. Of om mensen een hart onder de riem te steken die alleen zijn of die het wat moeilijker hebben. 

Decemberactie

Skill-Ability en Mira slaan de handen ineen voor een leuke en vooral lekkere decemberactie. 

Ouderen gaan samen met jongeren uit Apeldoorn lekkere baksels maken die jij GRATIS kunt bestellen (voor jezelf of voor een ander).

De baksels worden feestelijk verpakt in pakketjes die rond de feestdagen op de mat vallen.

Wij bezorgen de pakketjes met een kaartje waarop een korte persoonlijke boodschap kan. Deze boodschap kun je ook in het bestelformulier doorgeven.

Hoe werkt het? Klik op de knop hiernaast. Vul dit formulier in en bestel zo wat lekkers.

Bestel vóór 12 december via dit formulier:

Bestelformulier

Wij krijgen alle aanmeldingen binnen, gaan samen bakken, en bezorgen het in een leuke verpakking, met kaartje, door de brievenbus. De ouderen en de jongeren hebben een fijne en gezellige middag. Onszelf en anderen al bakkend blij maken. Dat is wat we gaan doen! 

Stip op de horizon

De droom van Mira is om op festivals te gaan staan met een foodtruck waar het gebak met een verhaal door ouderen kan worden verkocht. Ze wil laten zien dat ouderen nog een actieve rol in de samenleving kunnen hebben. Met dit plan heeft Mira de top 3 behaald van de actie Apeldoorn tegen eenzaamheid.

Deze decemberactie is voor Mira de eerste stap richting het verwezenlijken van haar droom.

Je kunt gratis een bestelling plaatsen. Mocht je dit project een warm hart toedragen en wil je een kleine vergoeding geven? Dat kan geheel vrijblijvend worden gedaan op iban: NL60 RABO 0106 4233 98 t.n.v. M.R.R De Valk onder vermelding van: Gebak met een verhaal.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Je kunt een mailtje sturen naar gebakmeteenverhaal@outlook.com of bellen naar Mira op : 06-31300109.

Blijf op de hoogte

Instagram: @gebakmeteenverhaal

LinkedIn: Mira de Valk