Talent op tafel

Talent op tafel

JOUW TALENT TELT! 

Doe daarom mee met ‘TALENT op TAFEL’ en meld je aan.

Je kunt hiervoor bellen of een WhatsApp sturen naar Loeke Hameleers, 06-82051727. Of mailen naar l.hameleers@stimenz.nl. Wij verzorgen dan de rest. 

Voor wie? 

Ben jij die 65-plusser, die zich graag nog maatschappelijk wil inzetten maar daartoe niet echt de weg weet te vinden? Het project ‘’Talent op Tafel’ wil je daar bij helpen. Samen ga je ontdekken hoe je jouw talenten in de maatschappij kunt inzetten.  

Door wie? 

Het project ‘Talent op Tafel’ is een initiatief van het jongeren vrijwilligersnetwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn, in samenwerking met de Stichting Serviceprojecten Apeldoorn-Sprengen. 

Hoe? 

  1. Samen met een jongere (15-30 jaar) vanuit SKILL-ABILITY worden er – gespreid over een periode van enkele maanden – 6 ontmoetingen georganiseerd. Dit op 6 avonden bij jou thuis, waarin jullie samen een maaltijd bereiden en deze vervolgens samen nuttigen.  
  1. De gesprekken worden gevoerd aan de hand van een interactief vragenspel, waarbij per keer een ander aspect met betrekking tot wie je bent, wat je kennis en ervaring zijn en waar jouw maatschappelijke belangstelling naar uitgaat wordt besproken. Dit in een ongedwongen, vertrouwelijke en – vooral ook – gezellige sfeer. 

Vanuit de ontdekkingstocht aan tafel kan dan naar voren komen welke – onverwachte – talenten er zijn en hoe die met elkaar en ook anderen, gedeeld zouden kunnen worden. 

  1. Vervolgens worden samen met alle deelnemers (‘tafels’) ieders talenten, mogelijkheden en wensen gedeeld en met maatschappelijk organisaties in Apeldoorn de mogelijke inzet in kaart gebracht. 
  1. Daarna wordt per ‘tafel’ contact gelegd met een of meerdere organisaties, waar de eigen talenten daadwerkelijk zouden kunnen worden ingezet. Uiteindelijk kan dat dan leiden tot concrete afspraken over de wijze waarop en mate waarin inzet plaatsvindt.  

Wanneer? 

De eerste ‘tafels’ gaan in maart as. (2022) van start.  

Voor de deelnemers zijn hieraan geen kosten verbonden. 

Waarom meedoen? 

……… omdat je nóóit te oud bent om maatschappelijk van nut te zijn. Elk talent telt! 

Is jouw belangstelling gewekt, heb je nog vragen en/of ken je iemand, waarvan je denkt dat die ook heel goed in dit project zou passen, geef het door!

Je kunt hiervoor bellen of een WhatsApp sturen naar Loeke Hameleers, 06-82051727. Of mailen naar l.hameleers@stimenz.nl. Wij verzorgen dan de rest.